Zvezda: Skandalozno ponašanje navijača Novog Pazara

VIDEO K9: Nakon utakmice Crvene zvezde i Novog Pazara u okviru 7. kola Superlige Srbije, u kojoj je Zvezda odnela pobedu, oglasili su se čelnici ovog kluba povodom ispada navijača novopazarskih navijača u toku utakmice.

360

Fudbalski klub Crvena zvezda najoštrije je osudio dešavanja u Novom Pazaru na utakmici 7. kola Superlige i poručio da je nedopustivo da sportska borilišta služe za izražavanje verske i nacionalne mržnje.

Na ovom meču navijači Novog Pazara obasipali su uvredama fudbalere Crvene Zvezde, a u jednom momentu meč je prekinut zbog bacanja stolica na igrače.

Uprava Crvene Zvezde je na svom sajtu da nema mesta politici na tribinama.

“FK Novi Pazar je poslužio kao poligon za promociju šovinizma i rasizma, a činjenica da je u elitnom rangu našeg fudbala omogućuje da se poruke takve sadržine glasno čuju. Nedopustivo je da naši navijači ulaze u grad kao u ratnu zonu jer ne postoji drugi način da im se garantuje bezbednost, da u svojoj zemlji nije omogućeno da u normalnim uslovima prate svoj klub. Jasno je istaknuto svim aktima svetske, evropske i naše kuće fudbala da politici nema mesta na tribinama”, navodi Uprava Crvene zvezde.

Iz Zvezda su pozivali sve nadležne organe da reaguju adekvatno kako bi se konačno okončala ova situacija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.