Zvanično otvaranje muzičke i baletske škole

VIDEO K9: Muzička i Baletska škola od danas su potpuno preseljene u novi, najmodernije opremljen objekat, na Limanu u kojem se od sada nalazi i prva gradska Koncertna dvorana. Škola je opremljena sa najsavremenijim muzičkim instrumentima, računarskom opremom i školskim nameštajem. Ovu sada potpuno savremenu ustanovu posetio je danas gradonačelnik Novog Sada.

0
23

Učenici muzičke i baletske škole imaju od sada mogućnost da znanje i veštine stiču u potpuno novoj, savremeno opremljenoj školi u Novom Sadu. Gradonačelnik Novog Sada koji je danas obišao prostorije ove nove škole rekao je da je ovom zgradom čitavo naselje Liman dobilo novu sliku i postalo daleko lepše naselje.

Direktorka Muzičke škole “Isidor Bajić” u Novom Sadu Radmila Rakin Martinović, direktorka muzičke škole „ Isidor Bajić“ istakla je kako je kompletnim prebacivanjem škole iz Njegoševe ulice na Liman, ostvaren istorijski trenutak za tu školu.

Da će ova zgrada biti kulturni epicentar, saglasna je i direktorka Baletske škole, koja je navela da je novi objekat opremljen potpuno novim instrumentima, pomagalima i audio-vizeulenom opremom. Ona je i istakla i da se uveliko razgovara o formiranju Baletske akademije, za šta su sada stvoreni uslovi.

Izgradnja zgrade koštala je 3,5 milijardi dinara, a u 15.000 kvadratnih metara, stala je i prva Gradska koncertna dvorana, na koju je Novi Sad čekao decenijama, rekao je Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada..

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.