Zvaničnici AP Vojvodine čestitaju Kurban – bajram

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uputio je čestitku poglavarima Islamske verske zajednice i vernicima muslimanske veroispovesti povodom predstojećeg praznika Kurban-bajrama. Čestitku povodom ovog velikog islamskog praznika je uputio i pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

397

„Poglavarima Islamske verske zajednice i vernicima muslimanske veroispovesti u celoj Srbiji srdačno čestitam Kurban bajram. Veliki praznici nas uvek podsećaju na istinske vrednosti vere, na važnost međusobnog poštovanja, tolerancije i razumevanja. Želim da ovaj veliki praznik provedete u miru, ljubavi i sreći, okruženi svojim najbližima, porodicom i prijateljima“, navedeno je u čestitki predsednika Pokrajinske vlade.

Čestitku je uputio i pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama prof. Miroslav Štatkić.

„Sa željom da predstojeći praznik provedete u miru, zdravlju, okruženi svojim bližnjima, čestitam Vam predstojeći praznik. Neka i ovaj Kurban-bajram, kao svi prethodni i svi budući, bude praznik sreće, blagostanja i mira među ljudima. Negujući toleranciju, suživot na ovim prostorima i međuljudsku solidarnost, želim Vam da nastavite da negujete prave vrednosti Vaše vere i tradicije“, stoji u čestitki pokrajinskog sekretara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.