Vrelo sunce novog svetskog poretka

VIDEO K9: Ekstremna suša u Srbiji 2012-te, velike poplave prošle, kao i tropske temperature ove godine nisu slučajnost, smatraju u Ekološkom pokretu Novog Sada. U pitanju su veštačke klimatske promene koje kreiraju graditelji novog svetskog poretka, rekao je Nikola Aleksić u emisiji Otvoreni ekran.

941

Globalno otopljavanje je poslednja laž novog svetskog poretka, kako bi se pokrila činjenica da se vrše veštačke promene klime koje degradiraju zemljište, uništavaju poljoprivredu, stvaraju uslove za privat isključivo GMO semena i, u krajnjoj liniji, vrše depopulaciju nekog prostora, tvrdi Nikola Aleksić, predsednik Ekološkog pokreta Novog Sada.

Dokaz da se radi o veštačkom izazivanju klimatskih promena su i podaci koji su čak svima dostupni na internetu.

“I ona suša od pre dve godine i prošlogodišnje poplave, sve je to veštački izazvano. Ako pogledate satelitske snimke videćete da ono priroda u celoj svojoj istoriji nije mogla. Da zadržava oblake toliko dugo na jednom frontu koji kao da ste lenjirom povukli od tromeđe Mađarske, Rumunije i Srbije do Austrije, Slovenije i Hrvatskeleksić.

Zna se i razlog, rekao je Aleksić, koji se više i ne krije. NATO je, po njegovim rečima, instrument depopulacije čovečanstva, jednog od  10 ciljeva novog svetskog poretka koji su uklesani i u kamenu – vodiču u američkoj državi Džordžiji.

“Oni su dobili zadatak da smenje broj ljudi na planeti i to je javna tajna. Napravili su spomenik na kamenim blokovima teškim 600 tona gde su upisali 10 ciljeva novog svetskog poretka na 6 svetskih jezika. A u prvom piše ‘Održavajte čovečanstv na 500 000 000 u skladu sa prirodom”, rekao je Aleksić.

Dokazi da su i ove poslednje vrućine posledica, kako navodi, pogubne NATO politike, vidljivi su golim okom. Dovoljno je, dodaje Aleksić, pogledati u nebo, u tragove koje iza sebe ostavljaju vojni, a i civilni avioni.

“I pogledajte, u početku su ti tragovi tanki, zatim postaju sve širi i pružaju se preko celog neba. Nebo na kraju postaje belo, a to nije njegova prirodna boja. Nebo je oduvek bilo plavo”, kazao je Aeksić.   

Naša država bi, ukoliko to zaista želi, poručuje Aleksić, mogla da izvrši analizu sastava gasova na određenoj visini i uveri se u ove podatke.

A ono što bi morala da učini kako bi zaštitila svoje građane, zaključio je Aleksić,  jeste da zabrani ovakve letove iznad čitave svoje teritorije, a ne samo, kako je rekao, iznad Bajčetine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.