Zrenjaninski Kup u pecanju

VIDEO K9: Kup pecanja u Zrenjaninu i ove godine okupio je veliki broj takmičara iz svih delova Srbije na jezeru Banat. Ovo druženje ribolovaca treću godinu za redom organizuje Udruženje ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca Zrenjanina.

204

Takmičenje u pecanju ribe udicom na plovak Zrenjanin 2018.godine i ove godine na Peskari, okupilo je brojne ekipe pecaroša iz više gradova. Treći po red Kup u pecanju Zrenjanin 2018. organizovalo je Udruženje ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca grada Zrenjanina.

Pored takmičara u pecanju, koji su pokazali zavidne rezultate, pristigli su i gosti iz drugih gradova, Kragujevca, Topole, Kraljeva, Apatina, Novog Sada i mnogih drugih.

Od ranih jutarnjih sati, pa sve do 13 časova, takmičari su se trudili da pokažu što veće umeće u hvatanju ribe.

Prema rečima Jovanke Pavlović, predsednice Udruženja ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca, očekivao se veći broj prijavljenih ekipa.

Prvo mesto je osvojilo Udruženje ratnih vojnih invalisda Limski biseri iz Priboja, ispred kojeg se obratio Gole Radoš.

Ovom prilikom takmičarima su uručeni pehari i medalje, kao i zahvalnice i pokloni. Oni su nakon toga druženje nastavili uz zajednički ručak, prijatnu atmosferu i muziku. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.