Zrenjaninska filharmonija oduševila publiku

VIDEO K9: Zrenjaninska filharmonija održala je sinoć na prepunom Trgu slobode još jedan koncert za pamćenje, a veliku pažnju Zrenjaninaca izazvao je nastup svetski poznatog tenora Bele Mavraka

0
301

Ove godine Zrenjaninska filharmonija je nastupila u punom sastavu zajedno sa Novosadskim big bendom, solistima Dankom Adamov, Mirnom Radulović, Zoranom Šandorovim i specijalnim gostom tenorom Belom Mavrakom.

Na repertoaru su se našli svetski poznati hitovi disko muzike osamdesetih godina u kojima je publika uživala tokom višečasovnog koncerta. Uoči početka nastupa obratio se direktor Zrenjaninske filharmonije Roman Bugar.

Ove godine događaj je dodatno dobio na značaju činjenicom da se na bini našao jedan od proslavljenih operskih pevača Bela Mavrak koji je ostvario blistavu internacionalnu karijeru. Detinjstvo je proveo u Zrenjaninu i Mihajlovu i kako je istakao, koncerti u rodnom mestu za njega imaju posebnu čar jer je upravo ovaj grad zaslužan za njegov uspeh.

Filharmonija se u našem gradu vratila na velika vrata a to potvrđuju koncerti na Trgu slobode koji svake godine obaraju rekorde kako po broju posetilaca tako i po broju muzičara koji se pojavljuju na bini.

Oni su dokaz da je ova vrsta događaja odavno bila potrebna našem gradu a nema sumnje da će se ovako lepa tradicija i nastaviti. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.