“Zrenjanin” izabrao sportiste godine

VIDEO K9: Čitaoci lista Zrenjanin su tokom dva meseca glasanja izabrali najbolje sportiste i ličnosti godine.

0
23

Čitaoci lista Zrenjanin tokom dva meseca glasanja izabrali su sportiste i ličnosti godine.

U redakciju lista stiglo je oko 5.500 glasačkih kupona za oba izbora, a glasalo se u sedam kategorija kada su u pitanju sportisti i u osam oblasti kada su u pitanju ličnosti godine.

Dalibor Bubnjević, direktor i glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin“ je obraćajući se laureatima rekao da je zrenjanin sjajno mesto za život, a da su u takvom Zrenjaninu upravo oni prepoznati od čitalaca lista „Zrenjanin“ kao najbolji.

List „Zrenjanin“ je 66. put organizovao glasanje za sportiste godine, a 16. godinu zaredom odluku o najboljima doneli su čitaoci ovog nedeljnika. Izabrani su najbolji mladi sportisti i sportistkinje, seniori i seniorke te muški i ženski sportski kolektivi.

Prvi među trenerima je Nikola Vukelić, stručnjak Karate kluba Banatski cvet.

Kao i prethodnih godina čitaoci su birali ličnosti godine u osam oblasti – politika, privreda, poljoprivreda, mediji, kultura, prosveta, medicina i humanitarni rad. U oblasti medija za ličnost godine izabran je Mile Novaković, šef dopisništva RTS-a u Zrenjaninu.

U oblasti humanitarnog rada pobedu je odnela fejsbuk grupa „Tate za decu“.

Ličnosti godine birane su, u organizaciji Lista Zrenjanin, po 10. put, a u redakciju je pristiglo 4.488 glasačkih kupona.

Prilog KTV Zrenjanin

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.