Zimske službe na terenu

VIDEO K9: Zimske službe javnih preduzeća na terenu zbog snega koji je jutros skoro tri sata padao jakim intenzitetom na području grada. Saobraćaj je otežan i zahteva dodatan oprez, naročito na Iriškom vencu gde je na snazi zabrana saobraćaja za kamione.

305

Zimske službe gradskih javno-komunalnih preduzeća su na terenu, gde će ostati sve dok, kako je navedeno, vremenske prilike to budu uslovljavale.

Ekipe Gradskog zelenila, 140 radnika i 30 vozila mehanizacije rade na čišćenju snega i posipanju soli na autobuskim stajalištima u gradu i industrijskoj zoni, u parkovima, gradskim trgovima i oko njih, na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Pešački prilazi mostovima prskaju se magnezijum-hloridom kako se asfalt ne bi oštetio.
Zimska služba “Puta” je na drugom stepenu pripravnosti i od sinoć je na terenu, sa tridesetak vozila sa posipačima i raonicima za sneg.

Sneg otežava saobraćaj u gradu i prigradskim naseljima, naročito na Iriškom vencu i na velikom delu sremske strane grada, gde je potreban dodatan oprez. Zabeleženo je nekoliko sudara, a na Vencu je na snazi obustava saobraćaja za teretna vozila.

Iz Hitne pomoći saznajemo da su jutros na vencu u udesu lakše povređene dve osobe, muškarac (34) i žena (36) koja je nakon zbrinjavanja prevezena u Urgentni centar.

Sneg za sada nije izazvao veće probleme u autobuskom gradskom saobraćaju, a zimska oprema, podsetimo, obavezna je u vozilima pri ovakvim vremenskim uslovima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.