Zimska služba na terenu

VIDEO K9: Sneg u Novom sadu pao je dan ranije nego što su to prognozirali meteorolozi, ali nije iznenadio Zimsku službu gardskih javno-komunalnih preduzeća čiji su radnici na terenu od ranih jutarnjih časova.

0
49

Novi Sad jutros je osvanuo pod snegom.

Na terenu je gradska Zimska služba, 128 radnika Gradskog zelenila sa mehanizacijom čiste autobuska stajališta, prilaze i pešačke staze na mostovima i nadvožnjacima, od ranih jutarnjih časova ekipe JKP Put održavaju prohodnim saobraćajnice prvog prioriteta, državne puteve na prilazima gradu kao i prigradskim mestima na teritoriji Novog Sada, a noćas je posipana so po kolovozima.

Radnici Zimske slube JKP “Parking servis” od ranih jutarnjih sati čiste sneg na gradskim parkinzima, kako je saopšteno, prema planu službe i prioritetima.

Sneg je spremno dočekalo i JKP Tržnica čiju zimsku službu čini preko 30 radnika sa neophodnom mehanizacijom među kojima su i dva traktora Belarus sa daskom za čišćenje snega, utovarivačima i posipačima za so i dva mala traktora sa daskom za čišćenje snega i utovarivačem za čišćenje prostora između tezgi.

Autobusi Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća saobraćaju redovno, uz manja kašnjenja zbog usporenog saobraćaja.

Zbog intenzivnih snežnih padavina i snega koji se zadržava na kolovozu od jutros u 5 sati je zaustavljen saobraćaj preko Iriškog venca na Fruškoj gori, na drugoj, silaznoj traci, a policija reguliše saobraćaj za šlepere i kamione i preusmerava ih ka alternativnim putnim pravcima. Zimska oprema je obavezna i neophodna.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.