Zimska fantazija- Žeželjev most

VIDEO K9: Aleksandra Popović pobednica je ovogodišnjeg nagradnog foto konkursa „Zimska fantazija u Novom Sadu – Biramo najlepše zimske fotografije“ koji je organizovala Turistička organizacija Novog Sada.

0
25

Na foto konkurs gradske Turističke organizacije pod nazivom „Zimska fantazija u Novom Sadu – Biramo najlepše zimske fotografije“ ove godine je pristiglo oko 400 fotografija koje je poslalo više od 130 učesnika.

Fotografije su uglavnom inspirisane novogodišnjom rasvetom, kao i ličnim doživljajem destinacije, a na njima su uglavnom prikazani trenuci radosti i impresije koje sugrađani i posetioci gaje prema našem gradu.

Stručni žiri, sastavljen od iskusnih fotografa, odlučio je da ove godine 20 fotografija ponese epitet najlepših, čiji su su autori nagrađeni vrednim nagradama.

Najbolja od najboljih ove godine je fotografija Aleksandre Popović, koja je svojim fotoaparatom ovekovečila Žeželjev most.

Pored 20-oro nagrađenih i svi ostali učesnici dobiće na poklon promo paket TONS-a u znak zahvalnosti što su učestvovali na ovom foto konkursu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.