Zimska fantazija u Novom Sadu

VIDEO K9: Počela je tradicionalna kampanja „Zimska fantazija u Novom Sadu“ u organizaciji gradske Turističke organizacije, a u okviru koje je otvoren i fotokonkurs „Biramo najlepše zimske fotografije“.

0
16

Tokom decembra i januara Turistička organizacija Novog Sada godinama unazad organizuje onlajn kampanju pod nazivom „Zimska fantazija u Novom Sadu“.

Akcija je organizovana i ove godine, ali ovoga puta sa ciljem da turiste edukuje o tome kako mogu da na epidemiološki bezbedan način da uživaju u našem gradu, kažu u Turističkoj organizaciji Novog Sada.

U utorak je u okviru kampanje „Zimska fantazija u Novom Sadu“ otvoren je i fotokonkurs pod nazivom „Biramo najlepše fotografije“, koji će trajati do 22. januara.

Na konkursu mogu da učestvuju sve punoletne osobe, a žiri će ocenjivati nove ili stare fotografije snežnog Novog Sada koje do sada nisu korištene u marketinške svrhe.

Najbolje fotografe očekuju nagrade poznatih novosadskih brendova, kulturnih ustanova, poslastičarnica, knjižara i slično.

Kao pozitivnu stvar tokom ove, za turizam kobne godine Tihana Putin, PR TONS-a, izdvaja broj poseta domaćih turista u naš grad tokom oktobra, koji je, kako je rekla, bio veći nego istog meseca prošle godine.

Na ovaj važan podatak uticale su, smatre ona, kampanje TONS-a koje su dosegle do velikog broja ljudi i učinile naš grad još vidljivijim i popularnijim među domaćim turistima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.