Zimska fantazija u Novom Sadu

VIDEO K9: Praznična atmosfera oseća se i u našem gradu, a za sugrađane svih generacija organizuju se različite manifestacije tokom decembra. Sam doček Nove godine obeležiće pozorišna predstava i festival svetla „Tesla – svetlosna galerija”, kao i brojni koncerti koji će biti održani u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave, saznajemo u Turističkoj organizaciji Novog Sada.

0
28

Zima Novosađanima donosi brojne radosti, praznike, darivanja, veselja i druženja. Tako u okviru Zimske fantazije koja već uveliko traje u našem gradu i stariji i najmlađi sugrađani, kao i posetioci koji se tokom prazničnog perioda zateknu u Novom Sadu, mogu da uživaju u brojnim manifestacijama.

Ono što najmlađe sugrađane raduje jeste i učešće u brojnim radionicama i predstavama u okviru tradicionalne manifestacija Raspustilište.

Sve ove manifestacije čine Novi Sad atraktivnom turističkom destinacijom i u ovom periodu godine, naglašava Tihana Putin iz Turističke organizacije Novog Sada.

Na dan ispraćaja 2021. godine, 31. decembra, u centru Novog Sada biće izvedena predstava „Tesla izumetnik” Srpskog narodnog pozorišta. Doček će obeležiti i festival svetla „Tesla – svetlosna galerija”, kao i brojni koncerti koji će biti održani u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave.

Kada ponoć najavi dolazak 2022. godine, Novi Sad ulazi u godinu tokom koje će nositi prestižnu titulu – Evropska prestonica kulture, spreman da narednih 365 dana priredi još više kulturnih dešavanja i manifestacija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.