ŽFK Vojvodina kreće u nove pobede

VIDEO K9: Ženski fudbalski klub Vojvodina zaokružio je prethodnu sezonu sa uspesima pionirki i kadetkinja kao prvakinja Vojvodine i Srbije. Zasluge svakako idu fubalerkama, a delegacija kluba zahvalila se i Fudbalskom klubu Vojvodina, koji im omogućuje treninge i organizacije utakmica na svojim terenima.

1845

Predstavnici kluba uručili su zahvalnicu upravniku Sportskog centra “Vujadin Boškov”, Svetku Gašiću, sa kojim, kako kažu, imaju vrlo uspešnu saradnju.

Ovo je bio jedan znak zahvalnosti prema fudbalskom klubu Vojvodina, s kojim zaista imamo uspešnu saradnju. Mi koristimo objekat Vujadin Boškov i gospodin Svetko Gašić zaista je bio maksimalno korektan u čitavoj sezoni, pomogao je puno, kako u trenažnom procesu, tako i u organizaciji utakmica. Ovo je samo jedan znak pažnje pre njemu i fudbalskom klubu Vojvodina, rekao je Jovan Vukčević, predsednik ŽFK Vojvodina.

Odlični uslovi treniranja rezultirali su velikim uspesima koje su fudbalerke Voše postigle u prethodnoj sezoni.

“Jako smo ponosni na rad mlađih kategorija, koje su prošle godine bile zaista neprikosnovene u Srbiji. Bili smo pionirski prvaci Vojvodine, pionirski prvaci Srbije, kadetski prvaci Vojvodine, kadetski prvaci Srbije i ono što je najbitnije, mi smo dali 12 devojčica u reprezentaciju Srbije, od toga 4 devojčice u ekipu do 19 godina i 8 devojčica u ekipu do 17 godina, navodi Vukčević.

Kadetkinje sa kojima smo imali priliku da razgovaramo, zadovoljne su rezultatima, a najveće priznanje za sav trud im je, kako kažu, poziv u reprezentaciju.

Nakon kratke pauze, danas počinju pripreme, a već 23. jula kadetkinje očekuje turnir u Austriji. Velika želja im je, kako Vukčević navodi, da oprobaju koliko mogu da učine u Evropi, kao neprikosnovena ekipa iz Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.