Žena poginula juče u udesu kod Rumenke

VIDEO K9: Jedna žena je poginula, a tri člana njene porodice su povređeni u udesu koji se juče dogodio na izlasku iz Rumenke, ka Bačkom Petrovcu.

244

Udes se dogodio juče oko 16 časova na putu između Rumenke i Bačkog Petrovca, a lekarska ekipa hitne pomoći je po dolasku zatekla četvoro povređenih.

“Ženska odoba stara 38 godina je u besvesnom stanju sa teškim povredama prevezena na reanimaciju urgentnog centra. Muškarac star 37 godina zadobio je prelom podlaktice i kontuzione povrede grudnog koša, zbrinut je i prevezen u Urgentni centar. Povređena su i dva dečaka, jedan star 14 godina, koji je zadobio prelom butne kosti, podlaktice, dok je dečak star 8 godina zadobio kontuzione povrede u predelu potkolenice. I oni su zbrinuti na licu mesta i prevezeni na Dečju hirurgiju”, rekla je za Kanal9 dr Mirjana Bursać, portparolka novosadske Hitne pomoći.

Majka povređenih dečaka, koja je u besvesnom stanju prevezena na reanimaciju Urgentnog centra, uprkos naporima lekara, podlegla je teškim povredama, dok se deca, koja su u Dečjoj bolnici, nalaze u stabilnom stanju i oporavljaju se. Njihov otac je, kako saznajemo, smešten na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Do nesreće je, kako se pretpostavlja, došlo kada su se direktno sudarili kamion i automobil, koji je od siline udara sleteo sa kolovoza i prevrnuo se na krov.

Za sada nema zvaničnih informacija o tome kako je došlo do ove nesreće, ali se pretpostavlja da su jedan od uzroka sneg i poledica.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.