Zemlja slobode i građanskih prava

VIDEO K9: Poslednja vidljiva promena vlasti u Srbiji dogodila se na izborima pre devet godina, a tokom nepune decenije SNS uspela je da osvoji sve nivoe vlasti. Stalna težnja ka demokratizaciji društva drži uvek otvorenim pitanja sa koliko pravde, slobode i građanskih prava uživamo u političkom sistemu koji definiše pravila u našoj zemlji.

0
50

Mladi aktivisti opozicione Stranka slobode i pravde smatraju da je naše društvo od težnje ka demokratski uređenoj zemlji stiglo do diktature, a ovo upozorenje imali su nameru da upute i svetu poslednjeg dana EXIT festivala, tako što su na Tvrđavi pokušali da rašire veliki transparent.

Činjenicu da im to tokom celog dana nisu dozvoljavali pripadnici različitih službi, komunalne policije, MUP-a, pa i BIA-e, Brajan Brković iz Stranka slobode i pravde, vidi kao potvrdu istinitosti poruke koju su pokušali da upute ovim transparentom, jer kako je rekao, nisu dobili valajn odgovor zbog čega im je zabranjeno da to učine.

Poruku su, kako je rekao, ipak poslali, okačivši transparent sa prozora stranačkih prostorija u Ulici Mite Ružića, koji je na tom mestu izdržao dva dana nakon čega su morali da ga uklone, prema rečima Brkovića, na zahtev predsednika stanara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.