Zelenilo u Rumenačkoj ulici

VIDEO K9: JKP Gradsko zelenilo počelo je sa radovima planiranim u tekućoj godini. Aktuelna je rekonstrukcija zelenila u pojedinim delovima grada, ali i izdavanje u zakup kabina na gradskoj plaži Štrand.

0
262

Radnici Gradskog zelenila ovih dana su u Rumenačkoj ulici počeli sa rekonstrukcijom zelenila u ovom delu grada.

“Ovaj projekat podrazumeva prvo pripremne radove, a oni obuhvataju orezivanje nekih pedesetak postojećih stabala. Posle toga sledi vađenje panjeva i sadnja 103 lišćara i 48 četinara. Biće rekonstruisan i travnjak površine oko 1.500 m2. Travnjaci su uglavnom u dosta lošem stanju zahvaljujući nesavesnim vozačima”, rekao je Ivan Nožinić zadužen za odnose sa javnošću u JKP Gradsko zelenilo.

Pre nekoliko dana počelo je i izdavanje kabina na Štrandu, odnosno produženje ugovora za njihov zakup, koje će trajati do 28. februara.

“U pitanju je, praktično, produženje ugovora za sve one zakupce koji imaju petogodišnje ugovore. Ako slučajno neko odustane, onda ćemo posle 1. marta objaviti koliko kabina je eventualno ostalo, mada čisto sumnjam da će se nešto tako desiti”, naveo je Nožinić.

U ponudi je, prema njegovim rečima, osamsto kabina. Cena jednogodišnjeg zakupa je, podsetimo, 15.000 dinara za malu kabinu i 20.000 dinara za veliku.

Blagajne Štranda otvorene su radnim danima od 10-18 časova, a zakupci bi trebalo da ponesu jedan primerak petogodišnjeg ugovora i ličnu kartu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.