Zeleni kutak u Gagarinovoj

VIDEO K9: Unutarblokovski prostor u Gagarinovoj ulici u Novom Sadu od novembra će dobiti novi izgled. Zelena družina, kojoj je na konkursu "Šta nam teško" odobren ovaj projekat, trenutno sprovodi akciju čišćenje i uređenja ove površine.

0
13

Kroz konkurs „Šta nam teško“ koji realizuju Mladi istraživači Srbije uz podršku Ministarstva omladine i sporta, 42 hiljade dinara za opredeljeno je i za projekat Zeleni kutak, koji sprovodi Zelena družina.

U sklopu ovog projekta Zelena družina uređuje i čisti unutarblokovski prostor u Gagrinovoj ulici koji je zapušten i o kojem već duže vreme niko ne vodi računa.

Zelenu družinu čine 4 studentkinje arhitekture FTN-a u Novom Sadu, Adrijana Polić, Kristina Gušić, Ana Savić, Marijana Perić i, sa Pravnog fakulteta, Lenka Lazarević. Sa akcijom uređenja unutarblokovskog prostora u Gagrinovoj ulici počele su početkom prošle nedelje.

Ovo je prvi projekat koji sprovodi Zelena družina, a kako kaže Marijana Parić, voleli bi da i ubuduće realizuju slične projekte jer je ovaj posao blizak njihovoj struci.

Ovaj unutarblokovskiprostor u Gagarinovoj, zahvaljujući Zelenoj družini, trebao bi da zablista novim sjajem početkom novembra, tako da će na ovom mestu opet  moći da se okupljaju i druže sve generacije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.