Zdrava žena – zdravo društvo

VIDEO K9: Bez zdrave žene nema zdravog društva, poruka je sa konferencije održane prošle sedmice u Beogradu. Reč je o digitalnoj konferenciji pod nazivom „Zdravlje žena Srbije powered by Dunav osiguranje“, koju svake godine u oktobru organizuje magazin „Lepa & Srećna“. Prilog sadrži plasiranje proizvoda.

1
126

„Zdrava žena, zdravo društvo“, slogan je ovogodišnje oktobarske konferencije posvećene ženskom zdravlju čiji je institucionalni pokrovitelj bilo Ministarstvo zdravlja.

Zbog aktuelne epidemiološke situacije i sprečavanja širenja koronavirusa, konferencija je održana putem video-veze.

O tome kako osiguranje može da doprinese zdravlju ljudi, na prvom panelu Konferencije govorila je Nataša Bašić, direktorka Direkcije za osiguranje u Kompaniji „Dunav osiguranje“ koja je bila generalni pokrovitelj skupa.

Samo u poslednje tri godine, rekla je Bašić, prosečan rast premije dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja (DZO) veći je od 27 procenata, a ova vrsta osiguranja beleži i najdinamičniji rast na tržištu neživotnih osiguranja u Srbiji, što potvrđuje da su ljudi sve svesniji njenog značaja.  

Bašić je pojasnila da osiguranik po polisi DZO može biti svako ko ima prijavljeno prebivalište ili boravište u Republici Srbiji, dakle i stranci koji žive u našoj zemlji, te da je sama procedura zaključivanja osiguranja veoma jednostavna.

Kompanija „Dunav osiguranje“ prepoznala je potrebe koje se odnose na rizik od pojave malignih bolesti. Kreirala je program “Cancer Protection” koji obezbeđuje finansijsku potporu osobama u tom programu, kao i konzilijarno mišljenje, tj. mogućnost da se u referentnim onkološkim centrima uspostavljena dijagnoza koriguje, dopuni ili u potpunosti promeni.

Svi učesnici Konferencije poslali su poruku da je preventiva jedini put do zdravlja, kao i da bez zdrave žene nema zdravog društva.

Polisama individualnog dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja Kompanija „Dunav osiguranje“ nagradila je najkretativnije učesnike u konkursu sprovedenom putem instagram profila magazina „Lepa i srećna“. Njima su darivane polise DZO za tri lekarska pregleda, jednu laboratorijsku analizu i jedan dijagnostički pregled, a u zavisnosti od životne dobi, vrednost ovih polisa kreće se u rasponu od 8.000 do 9.500 dinara po polisi.

1 KOMENTAR

  1. Nemam nista protiv estetske hirurgije i klinike kakva je nano klinika Brant i slicne njoj ali mlade devojke vise sebi upropaste zdravlje nego sto dobiju na lepoti nadogradjujuci silikone.Doktori su ti koji se brinu za nase zdravlje i ne treba da im novac u prvom planu nego zdravlje devojke tj. buduce majke.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.