Zdrava Srbija za zdrave porodične vrednosti

VIDEO K9: Zdrava Srbija zagovara političku pristojnost koju bi teško mogli da promovišu u ovakvom sastavu Narodne skupštine, da su njen deo, kazao je u našem Otvorenom ekranu predsednik Pokrajinskog odbora ove stranje Saša Vujić.

0
45

Da u Srbiji neće biti dužeg letnjeg predaha, kada su u pitanju političke i društvene teme bilo je jasno još na proleće.

Deo građana, pokreta i političkih stranaka i pokreta ne odustaju od protesta „Srbija protiv nasilja“, ispostavljajući iznova iste zahteve predstavnicima vlasti. Zdrava Srbija je svoje zgražavanje masovnim ubistvima u školi na Vračaru i u okolini Mladenovca žlela da iskaže na drugačiji način, kažu u Pokrajinskom odboru ove stranke.

Protesti koji su usledili su mešavina svega i svačega, ocenio je Vujić, s obzirom da je u Srbiji veliki broj građana opravdano nezadovoljan.

Deca traže autiretet i model na koji će da se ugledaju zbog čega je neophodan povratak zdravim, porodičnim vrednostima, smatraju u Zdravoj Srbiji.

Zdravu Srbiju često osuđuju da su okrenuti ka Rusiji, a Čajetina je jedina opština koja ima otvorenu Kancelariju za saradnju sa Rusijom, kazao je Vujić i naglasio da, uprkos tome, predsednik Čajetine i predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović najviše pohvala i nagrada za svoje delovanje dobija sa Zapada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.