Zbog radova otežan pristup SC Slana bara

VIDEO K9: Proširenje Sentadrejskog puta je u toku, a radovi su nedavno produženi do 29. juna. Građani već nekoliko meseci za pristup Sportskom centru ,,Slana bara" i Domu zdravlja koriste okolne uličice.

0
362

Meštani Klise i svi ostali koji su se tamo zaputili već nekoliko meseci za pristup Sportskom centru “Slana bara” koriste okolne uličice.

Sa Sentandrejskog mosta skreću u Primorsku, potom u Čenejsku, odakle stižu do hale i bazena.

Ulice oko Sentandrejaskog puta takođe se koriste i za prilaz Domu zdravlja. I Rukometnom klubu Vojvodina, čiji je dom Sportski centar “Slana bara”, otežan je prilaz objektu pravi poteškoće orilikom organizovanja sportskih događaja.

Problem predstavlja pristup vatrogasnih vozila, vozila za održavanje hale, reportažnih kola ili autobusa hali i bazenu, navode u Rukometnom klubu Vojvodina, koji se, prema pisanju lokalnih medija, tim povodom obratio i nadležnima u Gradskoj upravi od kojih se nadaju pozitivnom rešenju.

Podsetimo radovi na proširenju Sentandrejskog puta su nedavno produženi do 29. juna. Planirano je da ova saobraćajnica bude prošena u dužini od 1,3 kilometra, a po završetku radova imaće nove biciklističke i pešačke staze, javnu rasvetu i rekonstruisan deo vodovodnih i kanalizacionih cevi.

Vrednost ovih radova je oko 700 miliona dinara sa PDV-om.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.