Zbog radova od 1. decembra zabrana ulaska vozilima u krug KCV

VIDEO K9: Od 1. decembra će, zbog radova na rekonstrukciji više klinika Kliničkog centra Vojvodina, biti sabranjen ulazak motornim vozilima u krug KCV.

62

U Kliničkom centru Vojvodine je počela sveobuhvatna rekonstrukcija na zgradama Klinika za interne bolesti, Klinike za vaskularnu hirurgiju, Klinike za neurohirurgiju kao i Klinike za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola.

Zbog ovih građevinskih radova, 01. decembra stupiće na snagu zabrana ulaska motornih vozila u krug Kliničkog centra radnim danima od 7 do 15 časova, zbog navedenih građevinskih radova.

Zabrana se ne odnosi na vozila hitne pomoći i druga službena vozila koja su u funkciji pružanja zdravstvene zaštite i motorna vozila kojima se prevoze nepokretni i teško pokretni pacijenti.

Klinike na kojima se vrši rekonstrukcija su do završetka radova iseljene i premeštene u objekte drugih organizacionih jedinica KCV, čime je, kako je saopšteno iz Kliničkog centra, obezbeđeno nesmetano odvijanje procesa rada i pružanje usluga građanima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.