Zbog izmeštanje cevovoda u Sremskoj Kamenici, pojedina naselja u sredu bez vode

Magistralni cevovod duž Puta doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici biće izmešten zbog izgradnje kružne raskrsnice.

109

Reč je o budućnoj kružnoj raskrsnici na ukrštanju ulica Branislava Bukurova, Put doktora Goldmana, Svetozara Miletića i Moše Pijade u Sremskoj Kamenici.

Pomenuti cevovod sa rezervoara “Institut” snabdeva rezervoare “Tatarsko brdo” i “Čardak”, neophodno je njegovo izmeštanje u zoni buduće kružne raskrsnice.

Radovi će se izvoditi u sredu, 20. februara od 8 do 17 časova, a obavlja ih Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije sa svojim izvođačima. “Vodovod” će zatvoriti delove vodovodne mreže i pratiti radove u skladu sa dogovorenom dinamikom.

Zbog tih radova u sredu će bez vode od 8 do 18 časova ostati sledeći delovi sremske strane grada:

Bukovac
Petrovaradinska naselja – Karagača, Širine, Puckaroš, Zanoš, Petrovaradinska tvrđava, Ribnjak i potez oko ulice Kamenički put
Deo Sremske Kamenice ograničen ulicama Vojvode Putnika, Zmaj Jovinom i Ulicom Lole Ribara do Paragovskog puta uključujući i centar Sremske Kamenice, kao i naselje Marko Orešković. Takođe, bez vode će ostati i kamenička naselja Tatarsko brdo, Čardak, Livade, Glavica i Mišeluk
Institut u Sremskoj Kamenici će imati stalno i kontinuirano snabdevanje vodom i biće izuzet od isključenja, naglašavaju u “Vodovodu”.

Raspored cisterni sa pijaćom vodom će biti naknadno objavljen.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.