Završne manifestacije “Sunčane jeseni života”

VIDEO K9: Svečanom dodelom pehara i zahvalnica sutra će u našem gradu biti završena tradicionalna manifestacija za starije sugrađane, “Sunčana jesen života”. Ova manifestacija koja se za starije građane tradicionalno organizuje u oktobru, završena je u petak i u Zrenjaninu.

211

,,Sunčana jesen života’’ naziv je programa koji se tradicionalno organizuje 26.oktobra i posvećen je našim najstarijim sugrađanima.

Svečanost tim povodom održana je u velikoj sali Crvenog krsta gde su uručene nagrade najstarijim aktivnim volonterima kojima do sada nisu uručivane nagrade na ovoj manifestaciji, a uručena je i nagrada bračnom paru sa najdužim bračnim stažom koji se prijavio na konkurs.

Predstavnici Crvenog krsta posebnu zahvalnost upućuju gospodinu Đuri Mijatovu i njegovoj fondaciji ,,Ljilja i Milka Mijatov’’ koja je pomogla da svečanost bude organizovana na najbolji mogući način, rekla je Aleksandra Tanasijević, sekretar Crvenog krsta Zrenjanin.

Na svečanosti su proglašeni i najbolji radovi na likovno-literarnom konkursu. Nagrađeni su polaznici Predškolske ustanove i učenici osnovnih škola koji su poslali najbolje radove na konkurs pod nazivom ,,Moji baba i deda’’.

Posebno je nagrađen rad odeljenja IV-3 OŠ ,,Jovan Cvijić’’ koji nosi naziv ,,Naši preci’’. Svečanost je takođe uveličana programom koji su pripremili učenici OŠ ,,Đura Jakšić’’. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.