Završeno opremanje groblja na Trandžamentu

VIDEO K9: Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije realizovala je radove na infrastrukturnom opremanju groblja na Trandžamentu, a u cilju proširenja i izgradnje novih grobnih polja.

0
35

U cilju proširenja i izgradnje novih grobnih polja, Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije realizovala je radove na infrastrukturnom opremanju groblja na Trandžamentu, a ovom investicijom obuhvaćen preostali deo novog groblja 0021

U okviru radova na infrastrukturnom opremanju groblja na Trandžamentu izgrađeno je 440 metara saobraćajnica, 127 parking mesta za putnička vozila, kolsko – pešačke i pešačke staze, prostor deponije za odlaganje smeća, kao i autobusko stajalište u Ulici Dunavske divizije.

Ovaj deo groblja opremljen je i pratećom infrastrukturom u vidu izgradnje vodovodne mreža, atmosferske i fekalne kanalizacija. Postavljene su dve česme, a kompletan prostor ograđen je zidano-čeličnom ogradom duž regulacije ulice i fasadnom ogradom prema zadnjem delu groblja.
Na zelenim površinama je izvršeno humuziranje, formiranje travnjaka i sadnja 11 stabala četinarskog i 68 stabala listopadnog drveća, kao i blizu 1000 komada ukrasnog žbunja.

Zbog specifične namene prostora, predviđeno je korišćenje žbunastih i drvenastih biljaka manjih dimenzija koje svojom širinom neće ometati funkcionisanje groblja i koje nemaju invazivan korenov sistem. Ukupna vrednost investicionog opremanja groblja na Trandžamentu je oko 94 miliona i 794 hiljada dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.