Završeno 33. raspustilište

VIDEO K9: Za vreme raspusta najmlađi su se zabavljali tokom 33. po redu dečijeg Raspustilišta. Danas je poslednji dan, a deca su uživala u preko 100 radionica i 30 sati živog programa. Svečano zatvaranje Raspustilište je obeleženo programom pod nazivom "Deca imaju pravo na sreću".

0
454

Cilj Raspustilišta je da deca i mladi svoje slobodno vreme, kroz druženje sa vršnjacima i profesionalcima iz različitih oblasti, steknu nova znanja i veštine.

Radionice su uglavnom bile na temu kulture.

“Posle 3 nedelje različitih aktivnosti na Raspustilištu stiglo smo do kraja, danas završavamo naše 33 Raspustilište. Krenuli smo sa simultankom s našim velemajstorom Aleksandrom Kovačevićem, s kojim smo zadnje 3 nedelje učili kako se igra šah i učili tajne šaha razvijali maštu, vežbali poteze i evo, spremni smo danas da se oprobamo”, rekla je Aleksandra Lukić, koordinatorka Raspustilišta.

Kako navodi, najposećenije su likovna, lego i šah radionica, iako ni dramska sekcija nije zaostajala po popularnosti. Ove godine dnevno je preko 120 dece učestvovalo u raznoraznim radionicama, kaže Lukić.

“Bilo je izuzetno puno dece, vrlo smo zadovoljni posetom. Raspustilište je inače mesto gde se okuplja veliki broj dece. Svaki dan ih je ovde bilo preko stotinu, što znači da je ovo pravo mesto za provođenje raspusta. Stekla su se nova drugarstva, nova prijateljstva, divno smo se družili s njima. To nam je motiv da ponovo krenemo sa novim aktivnostima i počnemo novo 34. Raspustilište”, kazala je Lukić za Kanal 9.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.