Završeni radovi u Ulici Bate Brkića

VIDEO K9: Novi deo Ulice Bate Brkića, od Bulevara Jovana Dučića do Futoškog puta, danas je zvanično otvoren za saobraćaj.

0
254

I poslednji deo Ulice Bate Brkića u dužini od 550 metara sada je saobraćajnica bulevarskog tipa.

Radovi, uključujući izgradnju pešačkih i biciklističkih staza trajali su osam meseci i koštalo oko 372 miliona dinara sa PDV-om.

Nova saobraćajnica znači i kvalitetniji način života u ovom delu Novog Sada, rekao je gradonačelnik tokom puštanja u saobraćaj ovog infrastrukturnog objekta.

Izjava: Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada
M2U00495.MPG
0117 zahvljujući građanima, zahvaljujući boljem budžetu, zahvaljujući podršci ovde komšija koje žive i mesna zajednice rešili smo jednu do važnih saobraćanih trasa, olakašali komunikaciju između Novog naselja i Futoškog puta, pre svega uradili dosta toga u smislu olakšanja velikog čvorišta i saobraćajne gužve frekvencije na uglu Bulevara Jovana Dučića i Slobodana Jovanovića. Ovo je nova veza, novi ulaz na Novo naselje”0148

OFF2: Pored ove, proširane su i bočne ulice Anđe Ranković i Antona Urbana, izgrađene dve prateće režijske saobraćajnice, kao i kružni tok na uglu ulica Anđe Ranković i Braće Dronjak.

Izjava: Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sad
M2U00495.MPG
0219 ” Mi ne stajemo na tome, idemo dalje da radimo i ka Stevana Hristića i dublje u Tozinovac, da proširimo čitavu infrastrukruru, da uredimo ovaj deo grada za jedan od najlepših za život. Ova investicija sveukupno koštala je grad Novi Sad kao isključivog i jedinog finansijera 870 miliona dinara. Gotovo 500 miliona dinara za imovinu, da grad otkupi, da reši, da može da izgradi Bulevar i sami radovi 370 miliona dinara.” 0249

OFF3: Ovo je, nakon Sentandrejske, druga po redu saobraćajnica bulevarskog tipa otvorena za manje od dva meseca u gradu, istakao je Vučević, koji je najavio spajanje Novog naselja i Telepa nastavkom Bate Brkića do Bulevara patrijarha Pavla i proširenje Ulice Ilariona Ruvarca.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.