Završeni radovi oko Kovid bolnice

VIDEO K9: Iz Uprava za građevinsko zemljište i investicije saopšteno je da su završeni radovi na uređenju okoline Kovid bolnice u Novom Sadu vredni oko 250 miliona dinara.

0
102

Izgradnja Kovid bolnice u Novom Sadu je pri kraju. U toku su završni radovi koji će, kako je najavljeno, biti završeni do 1. septembra.

Nedavno su i zvanično okončani radovi na izgradnji saobraćajnih površina sa pretećom infrastrukturom na lokalitetu Mišeluk 3, na kojem se Kovid bolnica nalazi.

Pristup objektu omogućen je izgradnjom kolovoza u dužini od 427 metara, kao i sa 826 metara pešačko-biciklističke staze, dok su staze novoizgrađene saobraćajne površine obeležene vertikalnom i horizontalnom signalizacijom, kažu u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije.

Urađena je vodovodna i kanalizaciona mreža, a za potrebe gradskog prevoza formirane su bus niše, dok je kompletan prostor osvetljen sa 26 stubova javnog osvetljenja.

Postavljeno je i 8 klupa i 4 korpe za otpatke, a uređenje podrazumeva i ozelenjavanje površine od 3.650 metara kvadratnih, koja će, navode u Gradskoj upravi, dobrineti zaštiti životne sredine.

Podsetimo, Grad Novi Sad je za realizaciju ove investicije izdvojio skoro 250.000.000. (249.840.000) dinara.

Kovid bolnica imaće kapacitet od 600 kreveta, a prema najavama, prve pacijente moći će da primi već u septembru.  

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.