Završeni radovi na Bulevaru Mihajla Pupina

VIDEO K9: Popodne je otvoren za saobraćaj Bulevar Mihajla Pupina, a sutra počinju radovi na sanaciji Bulevara Jovana Dučića, saopšteno je iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije Novog Sada.

0
49

Završeni su radovi na obnovi kolovozne konstrukcije na delu Bulevara Mihajla Pupina i deonica od Ulice Žarka Zrenjanina do navoza na Varadinski most i u popodnevnim časovima je otvorena za saobraćaj.

Iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije Novog Sada je saopšteno da u sredu, 26. oktobra 2022. godine, počinju radovi na sanaciji Bulevara Jovana Dučića na Novom naselju, zbog čega će doći do potpune obustave saobraćaja na deonici od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića.

Saobraćaj na raskrsnici Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića će se nesmetano odvijati.

Radovi se od subote obavljaju i na trećoj deonici Futoškog puta, od Vršačke ulice do Bulevara Evrope. Prema planiranoj dinamici, radovi na desnoj kolovoznoj traci biće završeni za desetak dana, kada će se preći na suprotnu traku, na deonicu od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope. Raskrsnica Futoškog puta i Bulevara Evrope biće prohodna za saobraćaj sve dok ne bude završena sanacija obe kolovozne trake, nakon čega će se pristupiti radovima u zoni same raskrsnice. Zbog ovih radova, do 4. novembra, izmenjene su trase linija 2,6,9 i 13 JGSP.

Podsetimo, u toku je i popravka kolovoza u Ulici Ćirila i Metodija, od Šarplaninske do Gorana Kovačića, koji bi trebali biti završeni tokom sutrašnjeg dana, kada će biti uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja u ovoj ulici.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.