Završena rekonstrukcija Tolstojeve ulice

VIDEO K9: Nakon šest meseci završeni su radovi na rekonstrukciji Tolstojeve ulice na Grbavici, a saobraćaj bi, prema rečima gradonačelnika, trebao da bude pušten sutra.

204

Prikraju su finalni radovi na potpunoj rekonstrukciji Tolstojeve ulice. Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije realizuje radove na izgradnji komunalne infrastrukture, a čiji je završetak planiran u prvoj nedelji maja.

Radovi su počeli u novembru 2018. godine, a obuhvatali su deonicu od Puškinove do Hopovske ulice u ukupnoj dužini od oko 440 metara i to u dve faze.

Tom prilikom izgrađen je kolovoz širine 6 metara, obostrani parking, pešačke staze, a radovi su obuhvatili i prateću infrastrukturu- vodovodnu i kanalizacionu mrežu, javno osvetljenje kandelaberskog tipa, a postojeća nadzemna elektromreža zamenjena je podzemnom.

Za kompletnu rekonstrukciju ulice dužine 440 metara grad je izdvojio 93 miliona dinara. Pored toga, proširene su kolovozne trake, dodata parking mesta, urađena je zamena vodovoda i kanalizacije i ugrađena led rasveta.

Posao su obavila preduzeća “Put invest” iz Sremske Kamenice, “Energo pro” iz Novog Sada, “Tim cop” iz Temerina i “AB & CO Geosystems” iz Novog Sada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.