Završena reknstrukcija Ratarske ulice u Čeneju

U Čeneju su završeni radovi na izgradnji saobraćajnih površina i kanalizacione mreže, kao i postavljanju novog javnog osvetljenja u Ratarskoj ulici.

0
119

Na toj deonici do sada nije postojao izgrađen kolovoz, a sada je omogućena veza između Ulice Relje Savića i Partizanske ulice u kojoj se nalaze značajne ustanove kao što su škola, vrtić, Dom zdravlja, Mesna zajednica i drugo.

Radovi u Ratarskoj ulici počeli su u novembru 2018. godine i okončani su krajem juna tekuće godine. Vrednost radova sa projektnom dokumentacijom je bila oko 45 miliona dinara, dok je izgradnja kanalizacione mreže iznosila oko pet miliona dinara.

Dužina deonice je 600 metara i to od Ulice Relje Savića do Partizanske ulice i u okviru nje je izgrađena dvosmerna saobraćajnica širine šest metara, obostrane pešačke staze, kolski prilazi, javno osvetljenje i kanalizaciona mreža dužine oko 500 metara.

Prema rečima gradonačelnika Novog Sada koji je juče obišao novoizgrađenu saobraćajnicu, u toku je izrada tehničke dokumentacije za kanalizaciju na Čeneju i rešavanje imovinsko-pravnih odnosa za projekat kojim je predviđena izgradnja kanalizacione mreže u dužini od oko 13 kilometara, rekao je gradonačelnik koji je juče obišao novoizgrađenu saobraćajnicu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.