Završena grejna sezona u Novom Sadu

VIDEO K9: Pošto što su se stekli uslovi definisani Odlukom o proizvodnji, distribuciji i snabdevanju toplotnom energijom iz Toplifikacionog sistema Grada Novog Sada, odnosno nakon što je zvanično izmerena temperatura spoljašnjeg vazduha od 19. do 21. aprila u 21 čas bila viša od 12 stepeni, danas je završena grejna sezona 2018/2019, saopšteno je iz Novosadske toplane.

107

Tokom grejne sezone 2018/2019, koja je počela 05.10.2018. godine i trajala ukupno 199 dana, bilo je manje prekida u isporuci toplotne energije u poređenju sa prethodnim godinama, a takođe je zabeležen i značajno manji broj reklamacija korisnika usluga Toplane na kvalitet grejanja i tople potrošne vode, navedeno je u saopšenju.

“Visokom stepenu zadovoljstva korisnika uslugama u najvećoj meri doprineli su obimni radovi na rekonstrukciji vrelovodne mreže širom grada tokom leta 2018. godine. Radovi na vrelovodnoj mreži, u sklopu obimnih priprema za grejnu sezonu, obezbeđuju stabilno i pouzdano funkcionisanje tehničkog sistema, koji bez poteškoća odgovara na sve izazove tokom zimskog perioda”, kažu u Novosadskoj toplani.

Novosadska toplana nastavlja sa radom i isporukom toplotne energije za pripremu tople potrošne vode, koja je kontinuirana 24 sata tokom čitave godine, a odmah po završetku grejne sezone počinju pripremne radnje za remont i druge radove na delovima Toplifikacionog sistema.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.