Završena grejna sezona u Novom Sadu

VIDEO K9: Pošto što su se stekli uslovi definisani Odlukom o proizvodnji, distribuciji i snabdevanju toplotnom energijom iz Toplifikacionog sistema Grada Novog Sada, odnosno nakon što je zvanično izmerena temperatura spoljašnjeg vazduha od 19. do 21. aprila u 21 čas bila viša od 12 stepeni, danas je završena grejna sezona 2018/2019, saopšteno je iz Novosadske toplane.

156

Tokom grejne sezone 2018/2019, koja je počela 05.10.2018. godine i trajala ukupno 199 dana, bilo je manje prekida u isporuci toplotne energije u poređenju sa prethodnim godinama, a takođe je zabeležen i značajno manji broj reklamacija korisnika usluga Toplane na kvalitet grejanja i tople potrošne vode, navedeno je u saopšenju.

“Visokom stepenu zadovoljstva korisnika uslugama u najvećoj meri doprineli su obimni radovi na rekonstrukciji vrelovodne mreže širom grada tokom leta 2018. godine. Radovi na vrelovodnoj mreži, u sklopu obimnih priprema za grejnu sezonu, obezbeđuju stabilno i pouzdano funkcionisanje tehničkog sistema, koji bez poteškoća odgovara na sve izazove tokom zimskog perioda”, kažu u Novosadskoj toplani.

Novosadska toplana nastavlja sa radom i isporukom toplotne energije za pripremu tople potrošne vode, koja je kontinuirana 24 sata tokom čitave godine, a odmah po završetku grejne sezone počinju pripremne radnje za remont i druge radove na delovima Toplifikacionog sistema.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.