Završen put Stapar–Sivac

VIDEO K9: Završena je izgradnja puta od Stapara do Sivca koji spaja Sombor i Kulu, a ovu deonicu danas je obišao predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

0
12

Završena je izgradnja lokalnog puta dugog skoro 16 kilometara od Stapara do Sivca koji spaja Sombor i Kulu, na kojem se nalazi i novoizgrađeni most koji tu deonicu spaja sa putem Kula–Vrbas.

Predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, je nakon obilaska saobraćajnice, podsetio da je preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine za realizaciju ovog projekta izdvojeno milijardu i 377 miliona dinara.

„Izgradnja ove deonice od velikog je značaja kako za somborsku i kulsku opštinu, tako i za Apatin, koji će dobiti direktan, kraći izlaz na buduću brzu saobraćajnicu ′Osmeh Vojvodine′ od Sombora do Kikinde, čija je izgradnja u toku“, istakao je predsednik Mirović.

Osim što će  skratiti putovanja i doprineti boljoj povezanosti naselja u Zapadnobačkom okrugu, ovaj put, kako je rekao, značajan je i za poljoprivrednike kojima će biti olakšan pristup parcelama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.