Skoro završen krov zgrade u Jožefa Marčoka

VIDEO K9: Završena je rekonstrukcija krova zgrade u Ulici Jožefa Marčoka koji je zimus izgoreo u požaru.

0
121

Stanari zgrade u Ulici Jožefa Marčoka 3-5 odahnuli su nakon što su završeni radovi na izgradnji novog krova. Krov na ovoj zgradi, podsetimo, potpuno je izgoreo 13. decembra prošle godine, kao i dva stana u potkrovlju te zgrade.

Izvođač radova na izgradnji krova, koji su počeli 2. februara,  je JKP Stan, a podizvođać Ajduković gradnja čiji su majstori, kako je istakla, bili na visini zadatka. Preostalo je još da se postave oluci, gromobran, struja, malterisanje i slično, što bi trebalo da bude gotovo za desetak dana.

Gruba procena je da radovi koštaju 280 hiljada evra što finansira grad, navela je Ivana Lukić, zamenica predsednika Skupštine stanara zgrade, koja je, u ime stanara, izrazila zahvalnost gradskoj upravi, gradonačelniku Novog Sada i njegovom zameniku koji su im je, kako je istakla, pružali punu podršku i razumevanje tokom čitavog ovog perioda, kao i većina gradskih javno-komunalnih preduzeća.

Usled gašenja požara i atmosferskih voda u zgradi broj 5 je, prema njenim rečima, oštećeno 9 stanova koji su od tada bili prazni. U tri su se njihovi vlasnici vratili nakon popravke, dok su ostalim stanovima radovi u toku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.