Završen 47. INFANT

VIDEO K9: Predstava „Prostor za revoluciju“ Bitef dens kompanije laureat je 47. poredu Infant festivala koji je sinoć svečano zatvoren u Novom Sadu.

0
39

Odlukom žirija 47. Infanta, nagrada festivala je dodeljena predstavi „Prostor za revoluciju“ Bitef dens kompanije, a u konkurenciji su bile i predstave „Ana Frank“ Šabačkog pozorišta i „Algoritam sna“ Teatra MIMART.

Poslednjeg dana festivala, koji je ove godine, zbog epidemije korona virusa, održan na otvorenom u Kineskoj četvrti od 4. do 6. septembra, Ansambl Srpskog narodnog pozorišta je u čast nagrađenih umetnika odigrao predstavu „Ko je ubio Dženis Džoplin?“.

Na 47. INFANT-u pod sloganom „Lična revolucija“ novosadska publika je imala prilike da, pored uživanja u već pomenutim predstavama, učestvuje u raznim radionicama koje su obuhvatale umetnosti poput književnosti, teatra, plesa, virtuelne realnosti, bodi-arta, kao i cirkusa.

Takođe su upriličene izložba skulptura autora Danila Baletića  „Transformersi i Dinoboti“, kao i izložba „Vojvođanski slikari“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.