ZATVORENA KISAČKA ULICA

762

(VIDEO K9) Radna sezona Javnog komunalnog preduzeća “Put” je u punom jeku. Nakon sanacije pojedinih puteva u našem gradu, sada je došao red na sanaciju kolovoza u Kisačkoj ulici. Saobraćaj će u narednih nekoliko dana biti izmenjen pa zato obratite pažnju kuda bi trebalo da vozite kako biste do željene destinacije stigli na vreme.

Presvlačenje kolovoza u Kisačkoj ulici, od ugla sa ulicom Jovana Subotića pa do ugla Bulevara kralja Petra I trajaće do narednog utorka, 13. avgusta. Za to vreme će ova ulica biti zatvorena za saobraćaj.

Linije gradskog autobusa broj 1, 8, 21, 22, 23 i 24, kao i broj 30, saobraćaće prema drugačijim trasama. Predviđeno je da ova deonica bude puštena u u sredu 14. avgusta. Kada su u pitanju radovi na Limanu, deonica koja se takođe sanira je od Šekspirove do Balzakove ulice, gde se saobraćaj odvija dvosmerno, slobodnom kolovoznom trakom.

Završetak ovih radova očekuje se u četvrtak. U toku su i radovi na Novom naselju koji obuhvataju oštećeni kolovoz na Bulevaru vojvode Stepe, na delu od pružnog prelaza do Bulevara Slobodana Jovanovića. Ni u ovom delu grada nema saobraćajnih smetnji niti zastoja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.