Zatvoren parking kod Matice srpske

VIDEO K9: Parking iza zgrade Matice srpske, koji je otvoren u februaru prošle godine, od juče je zatvoren zbog početka druge faze radova, nakon koje bi parking trebalo da bude uređen, s obzirom da već više od godinu dana nema obeležena mesta za parkiranje i nalazi se na prostoru posutom tucanikom, a karte za parkiranje se naplaćuju.

0
1064

Radovi Parking servisa trajaće najduže 45 dana, a u preduzeću mole građane za razumevanje i strpljenje, s obzirom na to da će po završetku radova biti značajno više mesta za parking u centru grada.

Ovo parkiralište biće kapaciteta 100 parking mesta, a radovi podrazumevaju postavljanje behatona na celoj površini, što će poboljšati kvalitet ovog parkinga.

Iako postoji već godinu dana, u razgovoru sa sugrađanima saznali smo da mnogi još uvek ne znaju da je na ovom mestu parking, a neki od njih smatraju da parkingu tu, možda, i nije mesto, zbog okolnih stanara i Matice srpske.

Inače, ovaj parking se nalazi u režimu bele zone, gde sat vremena košta 30 dinara i u kojoj važi dnevna karta od 95 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.