Zatvoren deo Bulevara Mihajla Pupina

VIDEO K9: Deo Bulevara Mihajla Pupina zatvoren je do subote zbog koncerta klasične muzike Korzo kojim će 7. septembra biti otvoreno novo izdanje novosadskog Kaleidoskopa kulture.

0
50

Deo Bulevara Mihajla Pupina zatvoren je jutros od 7h, zbog održavanja koncerta klasične muzike u okviru Kaleidoskopa kulture Fondacije “Novi Sad – Evropska prestonica kulture”.

Režim saobraćaja je izmenjen do 9. septemra u 18h u delu od Ulice Žarka Zrenjanina do raskrsnice sa ulicama Pionirskom i Jovana Đorđevića, a biće zabranjeni parkiranje i saobraćaj na režijskoj saobraćajnici na Bulevaru Mihajla Pupina, od Pionirske prema ulici Ignjata Pavlasa.

Za vreme manifestacije privremeno su izmenjene i trase autobuskih linija gradskog i prigradskog prevoza JGSP-a koje saobraćaju ovom trasom, 3, 3a, 6, 9, 9a, kao i linija 60, 61, 62, 63, 64 i 69.

Zbog održavanja ove manifestacije takođe će biti zabranjeni saobraćaj i parkiranje na blokovkoj saobraćajnici na Bulevaru despota Stefana, između studenskog doma “Živojin Ćulum” i zgrade Kreativnog distrikta, od četvrtka u podne do 11. septembra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.