Zašto izbija treći svetski rat?

Koji su planovi "Globalne diktature"? Prvi svetski rat izbio je radi satiranja moćnih ruskih careva i iniciranja pojave ateizma, drugi radi pobede cionista nad fašistima, jačanja ateizma i formiranja suverenog Izraela... a treći?

4451

Evo pisma koje je navodno 1871. Albert Pike, vrhovni zapovednik Škotskog obreda slobodnih zidara u Americi, poslao Giuseppeu Mazziniju, iluminatskom ‘revolucionaru’ u Italiji.

U pismu Pike detaljno objašnjava pozadinu tri svetska rata koje Iluminati planiraju da pokrenu, kako bi ostvarili svoju globalnu diktaturu.

[pull_quote_center]„Prvi Svetski rat mora biti ostvaren kako bi omogućio Iluminatima da zbace sa položaja moćne ruske careve i time će Rusiju učiniti tvrđavom ateističkog komunizma. Razilaženje i neslaganje između britanskog i nemačkog carstva, uzrokovano agentima Iluminata, biće povod za taj rat. Na kraju rata uspostaviće se komunizam kako bi se preko njega uništile i druge vlade i oslabili uticaji religija.”[/pull_quote_center]

Poznavaoci istorije mogu da prepoznaju da su politički savezi Engleske sa jedne strane i Nemačke sa druge strane (skovani između 1871. i 1898. g. od Otta von Bismarcka, su-zavernika Alberta Pikea), bili instrument za početak prvog svetskog rata…

[pull_quote_center]„Drugi Svetski Rat pokrenuće razlika između fašista i političkih cionista. Taj rat će se voditi na takav način da za posledicu ima uništenje nacizma i jačanje cionizma u meri koja će omogućiti uspostavljanje suverene države Izrael u Palestini. Tokom drugog svetskog rata međunarodni komunizam mora postati toliko jak da bude protivteža hrišćanstvu, koje će biti obuzdano i držano u pozadini sve do momenta kada će biti potrebno za konačnu socijalnu kataklizmu.”[/pull_quote_center]

Nakon drugog svetskog rata komunizam je postao dovoljno jak da je počeo preuzimati slabije vlade. Na potsdamskoj konferenciji 1945.godine, Trumann, Churchill i Staljin su jednostavno predali velik deo Evrope Rusiji, dok je na drugoj strani sveta ostavština rata sa Japanom pomogla da talas komunizma prodre u Kinu.

[pull_quote_center]“Treći svetski rat mora početi iskorištavanjem različitosti, uzrokovanih «agenturom» «Iluminata», između političkih cionista i vođa islamskog sveta. Rat treba da bude vođen na takav način da se Islam (muslimanski arapski svet) i politički Cionizam (država Izrael) međusobno unište. U međuvremenu, ostale nacije će, još jednom podeljene po tom pitanju, biti prisiljene da se bore do tačke potpune fizičke, moralne, duhovne i ekonomske iscrpljenosti….nahuškaćemo nihiliste i ateiste; isprovociraćemo ogromnu socijalnu kataklizmu koja će u svojim strahotama narodima jasno pokazati rezultat potpunog ateizma, izvora divljaštva i najkrvavijih previranja.

Tada će širom sveta građani, biti prinuđeni da se brane od revolucionarnih svetskih manjina i istrebiće uništavače civilizacije. Gomile razočarane Hrišćanstvom, čiji će deistički duh od tog trenutka biti bez smera i cilja, žudeće za idealom, a neće znati na šta da usmere svoje obožavanje. Tada će ljudi primiti istinsko svetlo kroz univerzalnu objavu čiste Luciferove nauke koji će napokon biti izneta pred javnost. Ta objava biće rezultat opšteg reakcionarnog pokreta, koji će uslediti nakon uništenja i Hrišćanstva i ateizma. Oba će istovremeno biti pobeđena i iskorenjena.”, stoji u pismu.[/pull_quote_center]

5 KOMENTARA

    • Postujem i uvazavam tvoje misljenje, ali zasto bi se vracali? 🙂 Ne treba bezati od onoga cega se nasi padedovi nikada nisu stideli! SLOVENSKA UNIJA SPAS ZA SVE SLOVENE!

  1. Kakva glupost, očigledna svakome ko iole poznaje istoriju.

    U Pajkovo vreme reč i pojam fašizam nije postojao, on je stvoren 30 godina kasnije za vreme Musolinija, Takodje, ateizam se nije kao pojam upotrebljavao u njegovo vreme.

    Ovaj tekst je jedan u nizu savremenih pamfleta koje pišu i spinuju razne grupe i pojedinci.

  2. Па није глупост—-јер управо јесте спомињао речи и фашизам и нацизам, па ти сад види..

  3. Čovek je životinja kao i sve druge,zato se i ponaša kao životinja.To neće promeniti ni zidari ni svi ostali grobari.Biće tako dok je sveta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.