Zaplenjeno 13 kg amfetamina, pohvaljeni policajci

VIDEO K9: Od početka godine pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova zaplenilili su skoro više od 5,7 tona narkotika i uhapsili deset organizovanih kriminalnih grupa, kažu u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Policajce koji su učestvovali u poslednjoj velikoj akciji pohvalio je danas ministar Nebojša Stefanović.

0
137

Beogradska kriminalistička policija sinoć je zaplenila 13 kilograma amfetamina i uhapsila A.N. (29) zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Policajcima je pohvale uputio i ministar unutrašnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović.

“Policija je pretresom stana u Novom Beogradu pronašla amfetamine koji su bili sakriveni u 14 paketa. Želim da podsetim da su pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova od početka godine zaplenili više od 5,7 tona narkotika što je zaista jedan od najboljih rezulatata u poslednjim godinama i uhapsili 10 organizovanih kriminalnih grupa”, rekao je Stefanović.

Borba protiv narkotrafikinga i narko dilera jedan je od najznačajnijih prioriteta Ministarstva unutrašnjih poslova, izjavio je ministar policije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.