Zaplenjeno 13 kg amfetamina, pohvaljeni policajci

VIDEO K9: Od početka godine pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova zaplenilili su skoro više od 5,7 tona narkotika i uhapsili deset organizovanih kriminalnih grupa, kažu u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Policajce koji su učestvovali u poslednjoj velikoj akciji pohvalio je danas ministar Nebojša Stefanović.

114

Beogradska kriminalistička policija sinoć je zaplenila 13 kilograma amfetamina i uhapsila A.N. (29) zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Policajcima je pohvale uputio i ministar unutrašnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović.

“Policija je pretresom stana u Novom Beogradu pronašla amfetamine koji su bili sakriveni u 14 paketa. Želim da podsetim da su pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova od početka godine zaplenili više od 5,7 tona narkotika što je zaista jedan od najboljih rezulatata u poslednjim godinama i uhapsili 10 organizovanih kriminalnih grupa”, rekao je Stefanović.

Borba protiv narkotrafikinga i narko dilera jedan je od najznačajnijih prioriteta Ministarstva unutrašnjih poslova, izjavio je ministar policije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.