Zaplenjena veća količina duvana i droge u Rumi i Sremskoj Mitrovici

VIDEO K9: Policija je u Sremskoj Mitrovici i Rumi zaplenila u odvojenim akcijama devet paketića sa kristalima i tabletama amfetamina i više desetina kilograma rezanog i duvana u listu, te podnela krivične prijave protiv više osoba.

560

U jednom stanu u Sremskoj Mitrovici policija je pronašla devet paketića praha, kristala i tableta za koje se pretpostavlja da je droga amfetamin i izvesnu količinu novca za koji se veruje da je stečen prodajom narkotika.

Zbog toga je nadležnom tužilaštvu podneta krivična prijava u redovnom postupku protiv jedne osobe.

Policija u Rumi i Pećincima je u pretresu dve lokacije zaplenila više od 20 kilograma rezanog duvana, osam mašina i 6.870 komada cigaretnog papira sa filterom. Zbog nelegalne prodaje akciznih proizvoda protiv dve osobe su podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku.

I policija u Sremskoj Mitrovici pronašla je i zaplenila 63 kilograma osušenog duvana u listu, sedam kilograma rezanog dvana, 16 kilograma usitnjenog duvana i 1,25 kilograma duvanske prašine. Protiv vlasnika kuće u kojoj je pronadjen duvan je podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.