Zamena vozačke preko eUprave

VIDEO K9: Građanima je od sada dostupna nova usluga Ministarstva unutrašnjih poslova na portalu eUprave pomoću koje mogu da podnesu zahtev za izdavanje i zamenu vozačke dozvole.

0
49

Ministarstvo unutrašnjih poslova pokrenulo je novi elektronski servis na portalu eUprave „Zamena vozačke dozvole (dostavljanje na kućnu adresu)“, koji će omogućiti građanima da bez odlaska u policijsku stanicu podnesu zahtev za izdavanje i zamenu vozačke dozvole.

Elektronskoj usluzi građani mogu pristupiti preko sajta MUP-a (mup.gov.rs).

Ministarstvo unutrašnjih poslova je servis građana koje ide u korak sa vremenom i  implementiraće i učiniti dostupnim sve pogodnosti savremenih tehnologija koje će olakšati život građanima, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin na prezentaciji ove usluge.

Elektronska usluga „Zamena vozačke dozvole (dostava na kućnu adresu)“ omogućava građanima da preko portala eUprava, bez odlaska u policijsku stanicu, podnesu zahtev za izdavanje vozačke dozvole u slučaju isteka njene važnosti, promene imena ili prebivališta, ili ukoliko im je vozačka dozvola ukradena, izgubljena ili uništena.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.