Zakrpljene rupe u ulici Jovana Subotića

VIDEO K9: Juče je saniran kolovoz u ulici Jovana Subotića, a tokom ovog i narednog meseca radnike Puta viđaćemo i na drugim saobraćajnicama u gradu koje će biti sanirane prema prioriteima.

0
29

U ulici Jovana Subotića tokom jučerašnjeg dana radnici Puta obavili su sanaciju kolovoza, odnosno zakrpili udarne rupe.

Naša ekipa je, inače, u četvrtak snimala stanje u ovoj ulici zbog žalbi sugrađana na loše stanje u kojem se ova frekventna saobraćajnica nalazila, a sanacija je usledila nakon našeg upita Gradskoj upravi.

Radove na redovnom održavanju putne infrastrukture u Novom Sadu izvodi JKP „Put“, po nalogu i uz nadzor stručnih službi Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije, a na osnovu mesečnih dinamičkih planova za realizaciju sredstava iz Programa održavanja objekata putne privrede, a na osnovu trenutnog stanja na terenu, uz mogućnost sukcesivnog dopunjavanja u skladu sa naknadno ukazanim potrebama, saopšteno je iz ove uprave.

Tokom marta i aprila, kao i svake godine, kako je navedeno, prioritetno će biti vršena sanacija kolovoza na glavnim saobraćajnicama u gradu, na ulaznim pravcima u grad, na trasama BUS linija, kao i na saobraćajnicama koje su u zonama objekata od javnog značaja, pošput bolnica, domova zdravlja, škola i vrtića i slično.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.