Zakazivanje pregleda za lekarska uverenja za upis u srednje škole ili fakultete

VIDEO K9: U novosadskom Domu zdravlja u toku je izdavanje lekarskih uverenja za upis učenika u srednje i više škole i na fakultete. Iz ove ustanove je saopšteno da će, zbog očekivanih gužvi, maturanti ove pregledi od sutra morati da se zakazuju.

2335

Pregledi za lekarska uverenja za upis na više škole i fakultete obavljaju se u Službi za zdravstvenu zaštitu radnika u ambulanti “Liman” na Bulevaru cara Lazara 77, na drugom spratu u sobi 237.

Od potrebnih dokumenata su potrebni izveštaj o zdravstvenom stanju od izabranog pedijatra, odnosno druga medicinska dokumentaciju koju deca poseduju, kao i dokument sa slikom (đačka knjižica, lična karta, pasoš).

Zbog očekivanih gužvi maturanti će od srede, 04. jula pregled moći da zakažu za 09. i 10. jul od 7 do 12 časova u u holu na glavnom ulazu Doma zdravlja na Limanu.

Lekarska uverenja naplaćuju se prema cenovniku Doma zdravlja istaknutom na oglasnoj tabli, a cena zavisi od smera koji se upisuje od 1.250 dinara za Lekarsko uverenje za upis u srednju školu, do 3.000 dinara za Lekarsko uverenje za upis u Višu školu ili Fakultet sa specifičnim pregledima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.