Zakazivanje pregleda za lekarska uverenja za upis u srednje škole ili fakultete

VIDEO K9: U novosadskom Domu zdravlja u toku je izdavanje lekarskih uverenja za upis učenika u srednje i više škole i na fakultete. Iz ove ustanove je saopšteno da će, zbog očekivanih gužvi, maturanti ove pregledi od sutra morati da se zakazuju.

0
4707

Pregledi za lekarska uverenja za upis na više škole i fakultete obavljaju se u Službi za zdravstvenu zaštitu radnika u ambulanti “Liman” na Bulevaru cara Lazara 77, na drugom spratu u sobi 237.

Od potrebnih dokumenata su potrebni izveštaj o zdravstvenom stanju od izabranog pedijatra, odnosno druga medicinska dokumentaciju koju deca poseduju, kao i dokument sa slikom (đačka knjižica, lična karta, pasoš).

Zbog očekivanih gužvi maturanti će od srede, 04. jula pregled moći da zakažu za 09. i 10. jul od 7 do 12 časova u u holu na glavnom ulazu Doma zdravlja na Limanu.

Lekarska uverenja naplaćuju se prema cenovniku Doma zdravlja istaknutom na oglasnoj tabli, a cena zavisi od smera koji se upisuje od 1.250 dinara za Lekarsko uverenje za upis u srednju školu, do 3.000 dinara za Lekarsko uverenje za upis u Višu školu ili Fakultet sa specifičnim pregledima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.