Zajedno za “Kuću svetlosti”

VIDEO K9: Naši sugrađani su uz nove račune Informatike dobili i blanko uplatnice. Uplatom sredstava u skladu sa svojim mogućnostima moći će na taj način da doprinesu osnivanju Regionalnog centra za slepa i slabovida lica. Radi se o zajedničkoj humanitarnoj akciji JKP Informatike i centra “Kuća svetlosti” koja se nastavlja i ovog meseca.

642

U Srbiji živi i radi više od 17. 000 slepih i slabovidih lica, a saradnjom između JKP “Informatike” i centrom “Kuća svetlosti” pokrenuta je akcija osnivanje regionalnog centra za decu koja su slepa od rođenja, ali i svu drugu koja se suočavaju sa sličnim problemima.

Kako je najavljeno ovaj regionalni centar imaće pre svega rehabilitacioni karakter, te će se u njemu svoj slepoj i slabovidoj deci iz regiona pružiti maksimalno prfesionalna usluga, kao i sav neophodna pažnja.

Iz Informatike su naglasili i da će korišćenje usluga ovog centra biti besplatno.

Kako je napomenuto, svi sugrađani moćiće da se u ovu akciju uključe popunjavanjem blanko uplatnica, na kojima nije ispisan datum niti iznos, te će sami moći da odrede visinu donacije kojom će podržati ovu humanu akciju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.