Zahvalnice pripadnicima MUP-a i komunalcima

VIDEO K9: Pripadnicima Policijske uprave u Novom Sadu, Vatrogasno-spasilačke brigade i Komunalne milicije danas je u Gradskoj kući gradonačelnik Miloš Vučević uručio zahvalnice za profesionalizam i posvećenost u radu.

0
12

Pripadnicima Policijske uprave u Novom Sadu, Vatrogasno-spasilačke brigade i Komunalne milicije danas su u Gradskoj kući uručene zahvlainice za obavlјanje zadataka iz svog delokruga tokom kojih su iskazali visok stepen profesionalizma i posvećenosti.

Novčanu nagradu, na predlog pretpostavlјenih, dobilo je šestoro policajaca i petoro vatrogasaca, a dvoje komunalnih milicionera dobilo je lap-top računare.

U ime nagrađenih obratio se pomoćnik načelnika Policijske uprave u Novom Sadu, Momčilo Sovilј.

Zahvalnice su uručene policajcima Momčilu Krsmanoviću, Momčilu Sovilјu, Mirku Šarcu, Mitru Tubinu, Vladimiru Trivunoviću i Đuri Radmanu.

Nagrađeni su i Dejan Ostojić, Radivoj Popov, Dragan Perić, Dejan Pavkov i Rakić Marko iz Vatrogasno-spasilačke brigade, kao i komunalni milicioneri Radomir Vuković i Jovana Dobrojević koja je tokom požara u zgradi u ulici Jožefa Marčoka na Limanu IV stariju ženu sa malom bebom evakuisala iz stana.

Gradonačelnik je zaključio da je i pored velikih izazova, policija mnogo angažovanija i efikasnija i da, kako je naveo, svako ko je dobronameran vidi da postoji napredak na polјu bezbednosti.

Vučević je pripadnicima MUP-a čestitao predstojeće praznike i poželeo im da imaju što manje posla.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.