“Zagađeni” politički poeni

VIDEO K9: Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj izjavio je da zagađenje vazduha u Srbiji ne bi trebalo da služi u marketinške svrhe radi dobijanja političkih poena.

64

Činjenice da je Ministarstvo prosvete školama poslalo kontradiktorna uputstva za praćenje preporuka kada je zagađenje visoko, formiranje Vladine Radne grupe, iako ona već postoji, kao i potenciranje kandidature Beograda za zelenu prestonicu Evrope, deluju kao zamajavanje sa građanima i smejanje u lice zahtevima za zdravo i bezbedno okruženje.

Kako Srpska radikalna stranka komentariše alarmantno zagađenje vazduha u Srbiji, pitali smo zamenika predsednika SRS Aleksandra Šešelja

Vlada Srbija će inače formirati telo koje će koordinisati rad svih državnih organa, obaveštavati javnost i predlagati i analizirati efekte mera koje Srbija sprovodi radi zaštite životne sredine.

Kao najveći efekti koji negativno utiču na kvalitet vazduha označeni su: kućna ložišta, grejanje na fosilna goriva, veliki broj motornih vozila i nepovoljni meteorološki uslovi. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.