Zabrana saobraćaja u delu Adica

VIDEO K9: Od danas je na snazi zabrana saobraćaja u delu Veterničke ulice na Adicama zbog radova na izgradnji kanalizacije otpadnih voda. Ovi radovi uslovili su i promenu trase kretanja gradskog autobusa 6a.

0
29

Zbog radova na izgradnji kanalizacije otpadnih voda, od srede 20. septembra, do 6. novembra zabranjen je saobraćaj u delu Veterničke ulice u Adicama, u delu od Ulice Marije Bursać do kanala T-803, saopšteno je iz Gradske uprave.

Zbog ovih radova izmenjena je privremeno i trasa linije 6a JGSP-a.

Radovi se, kako je navedeno, izvode u okviru prve faze izgradnje kanalizacije otpadnih voda južno od Ulice Marije Bursać do kanala, a novoplaniranom kanalizacionom mrežom, ukupne dužine skoro 4 kilometra, obuhvećen je deo Veterničke, kao i ulice Atinska (3 kraka), Jefimijina (1 krak), Jovana Konjevića (2 kraka), Milenka Šerbana (2 kraka), Nikole Aleksića, Nova 4, Palićka (2 kraka), Stevana Sinđelića, kao i pet krakova koji se nalaze mimo ovih ulica.

Vrednost investicije je 208,7 miliona dinara, a rok za izvođenje je 240 kalendarskih dana. U Adicama je, podsećaju iz Gradske uprave, u proteklih deset godina izgrađeno je 16 kilometara kanalizacije otpadnih voda sa krajnjim ciljem da čitavo naselje u što kraćem vremenskom periodu bude pokriveno kanalizacionom mrežom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.