Za vikend auto-trka „Velika nagrada Grada Novog Sada 2014“

Konferencija za novinare povodom održavanja auto-trke „Velika nagrada Grada Novog Sada 2014“ održana je danas na Mišeluku.

901

Auto-trka „Velika nagrada Novog Sada“ odvijaće se od 14. do 15. juna na stazi Mišeluk u Novom Sadu, a u organizaciji ASK „Petro Max“.

Prateći sadržaji ove godine usmereni su na promociju bezbednosti u saobraćaju, posebno kod ugroženih kategorija učesnika u saobraćaju: dece, omladine, motociklista i starijih osoba. Kroz javne časove o bezbednosti biće ukazano na probleme ponašanja u saobraćaju koje je moguće promeniti. Javni čas bezbednosti i promocija trke biće organizovani na Trgu slobode ispred Gradske kuće 13. juna.

Direktor trke Radmilo Pavlović je rekao da se ove godine očekuje preko 80 takmičara iz Srbije i regiona koji će pokazati svoje znanje i spremnost trkačkih automobila u sedam klasa, grupisanih u četiri divizije. Takmičenje se boduje za Nacionalni šampionat Srbije, trening i kvalifikacione vožnje voze se u subotu 14. juna, dok je trka planirana za nedelju.

Ulaznice za auto-trku za nedelju 15. juna mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstiksa, kao i na Mišeluku na sam dan trke, po ceni od 300 dinara, a ulaz za decu je besplatan. Jedan deo prihoda od prodatih ulaznica biće uplaćen u humanitarni fond za poplavljena područja. Ulaz na auto-trku u subotu je besplatan za sve posetioce.

Tokom održavanja manifestacije auto-trke “Velika nagrada Novog Sada 2014” biće zatvoren Most slobode 14. i 15. juna od 10.00-16.00 časova kao i saobraćajna petlja Mišeluk. Samim tim sva vozila koja idu na sremsku stranu grada ili se sa iste vraćaju treba da koriste most Duga i da preko Trandžamenta idu prema Sremskoj Kamenici odnosno da preko Petrovaradina prođu putem ka Rumi do obilaznice oko Sremske Kamenice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.