“Za sutra najavljuju konačno razvedravanje” u Zrenjaninu

VIDEO K9: „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“. Ovo je naslov knjige Branka Rosića koja je u sredu uveče promovisana među Zrenjanincima.

374

U organizaciji „Novog optimizma“ i portala „Zrenjanin danas“ organizovana je promocija knjige Branka Rosića koja nosi naziv „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“.

O knjizi su govorili autor romana Branko Rosić, novinar Dragoljub Petrović i osnivač „Novog optimizma“ Branislav Grubački Guta.

Rosić je govorio o radnji romana i tome šta je njime hteo da poruči, a prisetio se i svog detinjstva u kako on i dalje kaže Velikim livadama, koje pominje i u svom romanu.

Novinar Dragoljub Petrović osvrnuo se na svoje viđenje romana pohvalivši Rosića najpre kao vrsnog novinara, a nakon toga i kao pisca. 0157

Branislav Grubački je najpre izrazio veliko zadovoljstvo što je ovaj roman promocju nakon Beograda imao baš u Zrenjaninu,a za Branka Rosića je rekao da je fenomen, panker koji je kasnije postao ro kritičar i vrsni novinar, a osvrnuo se i na beogradsku promociju ovog romana kojoj je prisustvovao.

Za roman „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“ književnik Filip David je rekao: „To je roman o vremenu u kojem živimo, svetu zloupotrebe vlasti, izdaji profesije, dubokom moralnom padu, korupciji, terorizmu ispisan rukom sigurnog, iskus nog pripovedača koji ume da vidi i zna da priča“. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.