“Za sutra najavljuju konačno razvedravanje” u Zrenjaninu

VIDEO K9: „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“. Ovo je naslov knjige Branka Rosića koja je u sredu uveče promovisana među Zrenjanincima.

344

U organizaciji „Novog optimizma“ i portala „Zrenjanin danas“ organizovana je promocija knjige Branka Rosića koja nosi naziv „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“.

O knjizi su govorili autor romana Branko Rosić, novinar Dragoljub Petrović i osnivač „Novog optimizma“ Branislav Grubački Guta.

Rosić je govorio o radnji romana i tome šta je njime hteo da poruči, a prisetio se i svog detinjstva u kako on i dalje kaže Velikim livadama, koje pominje i u svom romanu.

Novinar Dragoljub Petrović osvrnuo se na svoje viđenje romana pohvalivši Rosića najpre kao vrsnog novinara, a nakon toga i kao pisca. 0157

Branislav Grubački je najpre izrazio veliko zadovoljstvo što je ovaj roman promocju nakon Beograda imao baš u Zrenjaninu,a za Branka Rosića je rekao da je fenomen, panker koji je kasnije postao ro kritičar i vrsni novinar, a osvrnuo se i na beogradsku promociju ovog romana kojoj je prisustvovao.

Za roman „Za sutra najavljuju konačno razvedravanje“ književnik Filip David je rekao: „To je roman o vremenu u kojem živimo, svetu zloupotrebe vlasti, izdaji profesije, dubokom moralnom padu, korupciji, terorizmu ispisan rukom sigurnog, iskus nog pripovedača koji ume da vidi i zna da priča“. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.