Za rekonstrukciju vrelovoda milijardu i 150 000 000 dinara

VIDEO K9: U toku su radovi na rekonstrukciji vrelovoda na Bulevaru Slobodana Jovanovića na Novom naselju, zbog kojih je na snazi privremena izmena režima saobraćaja u ovom delu Novog Sada. Iz Novosadske toplane za narednu nedelju najavljuju početak radova na rekonstrukciji vrelovoda u ulici Novosadskog sajma.

0
385

Od Bulevara vojvode Stepe, do broja 11 na Bulevaru Slobodana Jovanovića, u toku je rekonstrukcija vrelovoda u dužini od 750 metara.

Saobraćaj se odvija na delu trase na Bulevaru Slobodana Jovanovića na jednoj kolovoznoj traci, uz ograničenje brzine do 30 km/h. Izmena saobraćaja će biti na snazi do 16. avgusta.

“U ponedeljak, 26. juna počinjemo sa radovima na rekonsturkciji 1.250 m trase vrelovoda u ulici Novosadskog sajma, u delu od Bulevara oslobođenja do Branimira Ćosića, zbog čega će do 28. jula biti na snazi izmena režima saobraćaja u ovom delu ulice Novosadskog sajma. Parkiralište će biti zauzeto i povremeno desna kolovozna traka zbog pristupa mehanizacije, uz ograničenje brzine do 30 km/h”, navela je Ivana Stanimirović, portparolka JKP “Novosadska toplana”.

Do kraja juna planiran je početak radova na rekonstrukciji vrelovoda u bloku ulica Janka Veselinovića, Kornelija Stankovića i Ilije Birčanina, kao i u ulicama Arse Teodorovića i Masarikove. Izvesno je da će radovi otpočeti i u Almaškoj i ulici Pavla Stamatovića, kažu iz Novosadske toplane.

“Ja bih se ovom prilikom zahvalila našim sugrađanima na dosadašnjem ukazanom strpljenju i razumevanju povodom svih radova i potpuno sam sigurna da ćemo u istom duhu nastaviti do kraja građevinske, odnosno početka naredne grejne sezone, jer je ovo definitivno jedini način da obezbedimo grejnu sezonu sa minimalnim brojem curenja na vrelovodu, odnosno havarija, a samim tim i minimalnim prekidima u isporuci toplotne energije za grejanje, što je tokom zimskih meseci svima nama i najvažnije”, rekla je Stanimirović.

Novosadska toplana je ove godine za radove na vrelovodu izdvojila milijardu i 150 miliona dinara, što je gotovo duplo više nego prošle građevinske sezone.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.