Za rekonstrukciju vrelovoda milijardu i 150 000 000 dinara

VIDEO K9: U toku su radovi na rekonstrukciji vrelovoda na Bulevaru Slobodana Jovanovića na Novom naselju, zbog kojih je na snazi privremena izmena režima saobraćaja u ovom delu Novog Sada. Iz Novosadske toplane za narednu nedelju najavljuju početak radova na rekonstrukciji vrelovoda u ulici Novosadskog sajma.

376

Od Bulevara vojvode Stepe, do broja 11 na Bulevaru Slobodana Jovanovića, u toku je rekonstrukcija vrelovoda u dužini od 750 metara.

Saobraćaj se odvija na delu trase na Bulevaru Slobodana Jovanovića na jednoj kolovoznoj traci, uz ograničenje brzine do 30 km/h. Izmena saobraćaja će biti na snazi do 16. avgusta.

“U ponedeljak, 26. juna počinjemo sa radovima na rekonsturkciji 1.250 m trase vrelovoda u ulici Novosadskog sajma, u delu od Bulevara oslobođenja do Branimira Ćosića, zbog čega će do 28. jula biti na snazi izmena režima saobraćaja u ovom delu ulice Novosadskog sajma. Parkiralište će biti zauzeto i povremeno desna kolovozna traka zbog pristupa mehanizacije, uz ograničenje brzine do 30 km/h”, navela je Ivana Stanimirović, portparolka JKP “Novosadska toplana”.

Do kraja juna planiran je početak radova na rekonstrukciji vrelovoda u bloku ulica Janka Veselinovića, Kornelija Stankovića i Ilije Birčanina, kao i u ulicama Arse Teodorovića i Masarikove. Izvesno je da će radovi otpočeti i u Almaškoj i ulici Pavla Stamatovića, kažu iz Novosadske toplane.

“Ja bih se ovom prilikom zahvalila našim sugrađanima na dosadašnjem ukazanom strpljenju i razumevanju povodom svih radova i potpuno sam sigurna da ćemo u istom duhu nastaviti do kraja građevinske, odnosno početka naredne grejne sezone, jer je ovo definitivno jedini način da obezbedimo grejnu sezonu sa minimalnim brojem curenja na vrelovodu, odnosno havarija, a samim tim i minimalnim prekidima u isporuci toplotne energije za grejanje, što je tokom zimskih meseci svima nama i najvažnije”, rekla je Stanimirović.

Novosadska toplana je ove godine za radove na vrelovodu izdvojila milijardu i 150 miliona dinara, što je gotovo duplo više nego prošle građevinske sezone.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.